Adrian`s Naturmaling / biopin Norge

Adrian’s naturmaling 

  I dagens raskt utviklende verden der det ser ut til at vi har den perfekte løsningen på et hvert teknisk problem, er folk mer bekymret for bevaring av naturlige ressurser,

 fornybare rå materialer og miljøvennlige forhold. Bekymringene gjelder ikke bare utvinning av energi og produksjon av matvarer, men folk blir også mer bevist i forhold til sine egne personlige omgivelser.

 

 

Adrians naturmaling kan gi deg det naturlige svaret på disse bekymringene da mine produkter kun er basert på naturlige rå materialer. Bievoks, plantevoks, harpiks og planteolje, så vel som mineral pigmenter former basisen for Adrians naturmalings lakk, lasur, veggmaling og voksprodukter.

Det er opp til oss selv å minne oss på det naturlige livsgrunnlag. Vi kan bare forbedre livskvaliteten langsiktig ved å finne ut hvordan man lever i harmoni med naturen.

Det er Adrians naturmalings og mine samarbeidspartners mål og utvikle og produsere produkter som fremmer bedre helse. Våre forfedre visste å sette pris på naturlige råmaterialer. Generasjoner har forstått at bivoks, planteolje, harpiks og pigmenter fra jordens mineraler er nøkkelkomponentene for varig beskyttelse av tre og naturlige farger.

Løsemiddelfri lasur til innendørs, pustende dispersjonsmaling, grundering og olje, så vel som naturlig harpikslakk beskytter og forbedrer naturlig bygningsmaterialer slik som tre og mineralske overflater optimalt.

Adrian’s naturmaling tilbyr også hjelp, råd og veiledning om oppussing og renovering av gamle og verdifulle bygninger og objekter, og oppussing av nymoderne stilfulle leiligheter.

 

Adrian`s Naturmaling / biopin NorgeTelefon: 38795000Nettstedskart