Adrian`s Naturmaling / biopin Norge

        

               

    

     

       

     


Forbrukeromtaler

Rehabilitering av murvegg

Særdeles god service. Meget godt resultat. Ingen ting å utsette.


Opppussing av soverom

Har brukt AdriansNaturmalig til total oppussing av soverom. Veldig fornøyd med utført jobb. Det var så ryddig og pent da de var ferdig , så det var nesten bare å vaske over gulvet. Blide,hyggelige og pliktoppfyllende folk. Adrian følger opp og er veldig rask med tilbakemledinger. Kan anbefales på det varmeste. Blir ikke siste gang jeg bruker dette firmaet. Hilsen fra kjempefornøyd kunde

Flytte kjøkken til spisestue, gjøre kjøkken om til oppholdsrom

Jeg er veldig fornøyd med utført jobb, Bra oppfølging, hyggelige håndtverkere og forslag om hvordan jobben skulle utføres. Prisen ble som avtalt, de ryddet opp etter seg, og jeg kan trygt anbefale Adrians Naturmaling. Jeg kommer definitivt til å kontakte de igjen, hvis det er mer håndtverk jeg skal ha utført.


Oppussing av innvendige vegger i leilighet.

Nøye utført arbeid. Vi er veldig fornøyd med arbeidet. De var hyggelig og veldig effektivt. De var ryddige og organisert. Vi bodde i leiligheten samtidig som de pusset opp veggene uten problem. Vi kan anbefale Adrian Naturmaling og naturmaling produktene i det starkeste.Sliping og maling av tak i separat toalettrom.

Seriøst firma som holder avtaler m.h.p. tid, pris og tjeneste. Enkel og grei kommunikasjon. Restaurering av tak i separat toalettrom etter vannlekkasje ble fint utført.

 

Helsparkling vegg og tak - haster

Vi brukte Adrian Naturmaling til oppussing av soverommet vårt (helsparkling/maling av vegg og tak) og vi er veldig fornøyd med arbeidet. Adrian Naturmaling hadde en profesjonell holdning til faget sitt og gjorde jobben effektivt, ordentlig, innen avtalt tid,ryddig og var servicevennlige. Vi anbefaler Adrian Lüdecke Naturmaling og kommer selv til å bruke dem igjen. 

 

 

 

 

 

 

       


         

         Adrian`s Handverker klikk her! Naturlig maling har mange fordeler som strekker seg fra  produktsjonsprosessen til effekten malingen har på deg og meg.


Adrian’s naturmaling er en bedrift som selger naturbasert maling og restaureringsprodukter, uten skadelige stoffer. Vi tilbyr også alt innen maling restaurering og gulvlegging.Våre naturbaserte produkter er svært bra for et godt inneklima og er spesielt bra for folk med astma  og allergi.


Adrian’s naturmaling tilbyr også hjelp, råd og veiledning om oppussing og renovering av gamle og verdifulle bygninger og objekter, og oppussing av nymoderne stilfulle leiligheter.  

 Adrian`s Naturmaling international sponsor of the World Snowboarding Championships 2012
http://www.wsc2012.com/partners/

 


        TADELAKT og STUCOLUSTRO kurs. :  ( klikk her / mer info)

 

                                   En ca 2000 år gammel marokkansk spaktel teknikk.     


Ta gjerne også en kikk på vår bildegalerie:   http://bildegalerie.naturmaling.info/#home


Adrians Naturmaling og Handverker service

Forretningsfører / Managing Director  Adrian Lüdecke

Senumsvegen 12 , Evje

Norge / Norway


Mobil: +47-928 288 50

  mail:  naturmaling@gmail.com

 

    


           .. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

                        

Adrian`s Naturmaling / biopin NorgeTelefon: 38795000Nettstedskart